Стартував RAPID – новий проект у сфері відкритих даних

RAPID (Reboot Access to Public Information in Digital Era) – новий проект про відкриті дані цієї осені! Nadiia Babynska Virna, координаторка спільноти OpenUp: за все відкрите, виграла конкурс від Інноваційного фонду підтримки випускників американських програм (Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF).

У фокусі уваги проекту – використання відкритих даних та посилення обізнаності про відкриті дані. Упродовж шести місяців ми ініціюємо серію дата-токів, що будуть присвячені практиці використання відкритих даних та їх якості, а також викликам, що потребують реакції розпорядників наборів відкритих даних на національному та місцевому рівні.

Всі профільні та галузеві події ми будемо супроводжувати аналізом ситуації, підсумуємо у вигляді планів до дій та інфографік, а новачків у сфері збагатимо новими знаннями про сферу відкритих даних.

RAPID реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури U.S. Embassy Kyiv Ukraine. Партнер проекту – програма Open World Ukraine. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.